Over onsvooraanzichtzomerwinkel.JPG

wie zijn wij:

wij, zijn de medewerkenden van bloemenmagazijn "Margriet" een zaak met een lange reputatie in Apeldoorn,de  naam " Margriet" bestaat al ruim 70 jaar in Apeldoorn zuid. De toenmalige eigenaren dhr. en Mw. Suurmeyer starten op deze plek in 1952. Op 1 oktober 1974 is de zaak overgenomen door de huidige eigenaren Rita en Drikus Stegeman en is uitgebouwd tot een speciaalzaak in bloemen,planten,aardewerk, glas, zijde en kadoartikelen, met een eigen bloembinderij en bezorgdienst.

sinds 1999 hebben wij een bloemenbestelsite onder de naam: www.flowerserviceapeldoorn.com . Wij stellen alles in het werk om deze site zo optimaal mogelijk en van een compleet actueel assortiment te voorzien.

Achter deze pui hebben wij ruim 350 M2 bloemen planten en bloemwerken gedeeltelijk in 2 verdiepingen, met 10 medewerkenden.

inschrijfnr. K.V.K. 08014044

BTW indentificatienr. NL001285132B68

WAT DOEN WIJ:

Wij hebben een detailhandel in bloemen, planten, aardewerk, glas, kadoartikelen en wij maken alle uiteenlopende bloemwerken.

Flowerserviceapeldoorn is een onderdeel van onze activiteiten om u als klant in de gelegenheid te stellen 24 uur per dag te winkelen in onze webshop.

WIE WERKEN ER BIJ ONS:

Het Team bestaat uit: Dea, Afke, Fatma, Erwin, Ilse, Rita, Eric,  Ruud, Jan en Drikus.

WANNEER BEZORGEN WIJ:

Iedere dag is onze bestelwagen te vinden op het Apeldoornse wegennet en de omliggende buurtschappen, onze bezorgtijden zijn tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Rouwbloemwerken en bruidsbloemwerken worden op de afgesproken tijden bezorgd, de overige bestellingen worden op route uitgeleverd, u kunt aangeven of dit voor 12.00 uur (vm) of na 13.00 uur (nm) moet zijn. Indien de ontvanger niet thuis is zal er bij de buren geprobeerd worden, zijn die ook niet thuis krijgen ze een kaartje in de bus, met het verzoek ons te bellen. De bestellingen die geplaatst worden via deze site gaan zijn bovenstaande tijden eveneens van toepassing.

Onze belangrijkste leveranciers zijn:

 • Jodeco  glas.
 • Floran glas.
 • HS Potterie aardewerk.
 • Tom design lampen en aardewerk.
 • Decostar  kadoartikelen.
 • De Jong groothandel woondecoratieartikelen
 • Fidrio glas.
 • Home society (Joker import)   L.I.L. kadoartikelen en geurkaarsen.
 • Alfora bloemisterijartikelen.
 • Waterdrinker Aalsmeer Kamer en tuinplanten.
 • Willemsen bloemen Apeldoorn.
 • V. Hunen groothandel in bloemen en planten.
 • Waterdrinker potplanten Aalsmeer
 • Kwekerij Bonenkamp  potplanten
 • Hartink tuin- en potplanten
 • Ripaplant tuin- en potplanten en plantarrangementen voor buiten
 • Wij zijn : klein logo servicepartner.jpg,accepteren hiervan de bloemenbonnen en zijn in staat, om niet alleen in Nederland, maar waar ook ter wereld uw bloemengroet te laten bezorgen.

WIJ ZIJN EEN ERKEND LEERBEDRIJF:sbb-beeldmerk-fc.jpg

Wij zijn een door  SBB erkend leerbedrijf in de groene sector, dit betekend voor ons bedrijf dat wij in staat zijn leerlingen op een vakkundige manier op- en te begeleiden.

SPAARKAART BIJ CONTANTE BETALING:

klantkaart.jpgWij hebben in onze zaak een spaarsysteem voor klanten die kontant betalen, (PIN =ook kontant). LET OP !! dit systeem is niet geldig bij verkoop op rekening, bij betaling d.m.v. (bloemen)bonnen, betalingen en reeds gestuurde facturen.

KORTINGEN:

Wij houden regelmatig opruiming van (rest) partijen aardewerk en cadeauartikelen, uiteenlopend met kortingen van 10 tot 70 %. Indien een korting op een bepaald artikel groter is dan 20 % kunnen deze uitsluitend worden betaald tegen contante betaling, wij accepteren hiervoor geen waardebonnen in welke vorm dan ook. Ruilen van afgeprijsde artikelen is niet toegestaan. 

Afgeprijsde artikelen.docx

WAT HEEFT ONZE SITE U TE BIEDEN:

Op deze site kunt u een opdracht plaatsen via de link assortiment komt u in de verschillende produktgroepen, maak hier uw keuze en doorloop verder het menu. Daarna komt u in een veilige betaalomgeving en betaald u de opdracht op de door u gewenste methode.

iDEAL-klein.jpg

voor klanten die regelmatig via deze site bestellen en de voorkeur geven aan een maandrekening achteraf kunnen dit doen door op LOG IN  te drukken gebruikersnaam en wachtwoord ingeven daarna menu doorlopen en u ontvangt éénmaal per kalendermaand van ons een factuur.

Heeft u nog geen inlog code vraag deze aan via registreer.Wij controleren uw gegevens en sturen u een mail zodra uw registratie is geactiveerd.

Zowel de link log en registreer link staan in de rechterbovenhoek op de HOME page van de site.

Heeft u als bedrijf een eigen omgeving nodig om te bestellen, dat is mogelijk, wij kunnen een site voor u inrichten geheel afgestemd op de wensen van uw organisatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden hierover met u, in een persoonlijk gesprek, mail hiervoor naar info@flowerserviceapeldoorn.com  wij nemen dan  contact met u op.