BESTELINFORMATIE

De bestelling plaatsen via deze site gaat als volgt:

Ga naar de WEBSHOP te vinden boven in de rubrieken balk, maak uw keuze b.v. boeketten, bloemstukken of planten >> klik op de desbetreffende link en u komt in een assortimentsscherm >> klik op het artikel van uw keuze en volg de aanwijzingen op het scherm,Indien u uit privacy overweging niet het tel.nr. wenst te geven kunt u hier 10 x een 0 invullen, wenst u een factuur te ontvangen dient u het desbetreffende vakje aan te vinken.Een factuur achteraf vesturen is niet mogelijk ! als u alles correct heeft ingevuld komt u in het betaalscherm (met I-deal in uw eigen bankomgeving) Als alles goed is verlopen is krijgt u automatisch een bevestigingsmail.

Omdat wij genoodzaakt zijn, gezien de hoge kosten van bezorging, de bestellingen in route's in te delen, kunt u geen bezorgtijd aangeven! Uitzonderingen hierop zijn  rouwbloemwerken!

Wij bezorgen in Apeldoorn met eigen bezorgservice, zijn niet afhankelijk van besteldiensten van derden, wij kunnen derhalve snel inspelen op uw wensen, er zijn echter wel een paar regels.

Bestellingen die voor 12.00 bezorgd dienen te worden, moeten bij ons binnen zijn uiterlijk 7.00 uur

Bestellingen die na 12.00 uur op dezelfde werkdag bezorgd dienen te worden moeten uiterlijk binnen zijn om 12.30 uur. ( bezorgtijden zijn tussen 8.30 uur en 18.00uur)

Bezorgkosten zijn postcode gebonden:

voor Apeldoorn:

  • Postcode 7300-7329 € 3.50
  • postcode 7331-7339 € 2.50
  • postcode 7340-7364 € 3.50
  • postcode 7381-7382 € 4.50

De minimale prijs die is aangegeven per artikel is tevens de minimale prijs om het desbetreffende produkt te laten bezorgen.

Buiten Apeldoorn geven wij uw opdrachten door aan een collega die lid is van fleurop-Interflora Nederland, hiervoor zijn onderstaande tarieven van toepassing. Let op !! er kunnen alleen bloemen,planten,bloemwerk e.d. besteld worden voor buiten Apeldoorn maar GEEN KADO-ARTIKELEN !! Wij verzenden deze niet per courier elders in het land.

FLE LOGO Fleurop Service Partner FC (002).jpg

Let bij het plaatsen van een opdracht buiten Apeldoorn, op de van-af prijzen.Deze zijn te vinden onder deze link: Minimum prijslijst 2022.pdf

Wij mogen en kunnen nooit een lager bedrag doorgeven.

Voor bezorging in buitenland gelieve tel. contact op te nemen.

Besteld u als bedrijf regelmatig bij ons neem dan contact op voor speciale bezorgtarieven, voor ons eigen bezorggebied. 

Zijn er speciale wensen neem dan vroegtijdig contact met ons op, dit voorkomt teleurstellingen, getoonde artikelen in de webshop zijn meestal op voorraad, het kan echter voorkomen dat bepaalde bloemen niet aanwezig zijn, wij vervangen ze in dat geval met bloemen van een zo goed mogelijk gelijkend alternatief. Wij geven echter de garantie dat het boeket 70 % overeen moet komen met het getoonde, kunnen wij dat niet realiseren nemen wij contact met u op, om te overleggen voor een alternatief.

Meer informatie nodig of op op aanmerkingen bel ons gerust 055-5332655

verzorging2.jpg